Logo Zoover Logo Tripadvisor Logo Facebook Logo Met Vier In Bed


Zalig genieten aan het verwarmde zwembad.


Onze Bed & Breakfast (Alicante, Zuid-Spanje) heeft een prachtig zwembad met uitzicht op het meer van Crevillente, je kan er genieten van de rustgevende natuur.

 

Het zwembad (15x5m) is op basis van zout-elektrolyse chlorinator, dit systeem desinfecteert zonder de soms nare bijwerkingen van chloor, zoals geur-, huid- en oogirritaties, waardoor de conditie van het zwembadwater aangenamer wordt. Het grote voordeel is dat (licht) zout water heel gezond is voor de huid.

Het zwembad wordt verwarmd met zonnepanelen. Dankzij deze panelen is het zwembad zwembaar vanaf 1 april tot 31 oktober (soms langer).

Achteraan is het zwembad 2,20m diep, dus je kan veilig een verfrissende duik nemen. Vooraan is er een trap met leuning, zodat je makkelijk het zwembad in en uit kan.

Ook zijn er bij het zwembad voldoende ligzetels voorzien ... een handdoekenrace hoeft echt niet. Er is voldoende plaats voor iedereen. In de zon of in de schaduw, voor elk wat wils.

Voor de echte waterratten zijn er speeltjes die kunnen opgedoken worden. Heb je zin om je te laten drijven en te genieten, dan kan je gebruik maken van de zwemtubes.

Faciliteiten zwembad

Foto zwembad
Groot zwembad : 15x5m

Foto zwembad
Relaxen met de zwemtubes

Foto zwembad
Zalig genieten van het verwarmde zwembad

Foto zwembad
After diner fun @ the pool