Logo Zoover Logo Tripadvisor Logo Facebook Logo Met Vier In Bed

Gastenboek

Berichten

Staf & Els:

Ingrid & Alex
Wij hebben een super vakantie gehad bij jullie die we graag nog eens over doen.
Jullie hebben ons echt verwend. Dit was onze eerste reis naar Spanje die we dan ook nog zonder reisbureau
geregeld hadden. Die dankzij jullie tips in verband met huurwagen en uitstappen prima verlopen is. En dan nog te zwijgen over de kookkunst van Ingrid. Doe zo verder en graag tot ziens.
Groetjes
Staf & Els

Geschreven op: 02-10-2016 06:22:53

Dirk en Marina:

Ingrid en Alex, wij willen jullie nog bedanken voor een super-fantastische vakantie in jullie B & B !!!
Het was echt TOP : hartelijke ontvangst, toffe activiteiten, zaaaaaalig weer en zeker het super-lekkere eten !

Wij hebben echt kunnen proeven hoe genieten smaakt....
en voor ons smaakt het naar meer !!!
groetjes en dikke poot voor de hondjes x Marina en Dirk

Geschreven op: 01-07-2016 08:54:26

Fam. Van Camp:

Beste Ingrid, Alex, Duc & Lisa,
1ste keer in jullie B&B, maar zeker niet de laatste keer !!
We kijken er al naar uit om terug te komen. Om het met 2 woorden te zeggen
SUPER VAKANTIE gehad
Groetjes, Sander, Ellen & Patrick

Geschreven op: 27-04-2016 12:41:16

Bert & Conny:

Bedankt voor deze prachtige week.
We hebben ons super geamuseerd.
Goede ontvangst, jullie hebben ons dik in de watten gelegd.
Geweldige wandeling, leuke toeristische info bij onze uitstappen, etc, etc, ...
Ingrid is een sterrenchef en Alex is een humoristische entertainer.
Bedankt voor de gastvrijheid.
Tot de volgende kjeer.
Bert & Conny ;-)

Geschreven op: 27-04-2016 12:38:14

Didier & Vera Van Bockstaele:

Alex & Ingrid,
Bedankt voor het leuke verblijf.
Het was onze eerste keer in een B&B
en het was een leuke ervaring,
we hebben genoten.
Doe zo voort, jullie zijn super .
Didier & Vera

Geschreven op: 10-04-2016 02:49:01

Families Zyggies & Smollies:

Liefste Ingrid & Alex, Duc & Lisa,
Alweer een dikke Merci voor ons vakantie zo super te maken !!
We hebben ervan genoten, batterijen zijn weer opgeladen !
Jullie doen dat super goed !
Keep up the good work !
Dikke knuffels xxx xxx ... see you next time !!!

Geschreven op: 04-04-2016 06:05:47

Eric & Gaby Reynaert - De Cock:

Leuke week verlof gehad bij Ingrid en Alex, we werden zeer goed verzorgd. Hoogtepunt was de boottocht met snorkelen en vissen, een echte aanrader. Ke

Geschreven op: 02-10-2015 10:23:12

Erika, Leslie, Aidan & Milan:

Zeer verzorgde B&B met een mooi zwembad.
Prima ontbijt, erg gevarieerd, voor elk wat wils!
Avondeten is een viergangen-menu: heel erg lekker.
Dagelijks een nieuw en uitgebreid menu: ze zouden zo een restaurant kunnen starten!
De trip met de boot (vissen en snorkelen) was een fijne ervaring voor de kinderen.
Vanuit de B&B is het ideaal om de streek rond Elche en Alicante te bezoeken.
De zoektocht naar een strand zonder al te veel toeristen was moeilijker in het hoogseizoen.
Wij hadden een aangename en ontspannende vakantie; mede dankzij de immer parate en attente Ingrid & Alex en de lieve Lisa en Duc!

Geschreven op: 16-08-2015 08:50:02

Nikkie & Herman:

Beste Ingrid & Alex,
Het was voor de derde maal dag we jullie B&B bezochten, dit maal met onze dochter Rebecca, schoonzoon Ivo en niet te vergeten onze kleinkinderen Ilyano & Kiany, het was weer zo ontspannend en de familie kamer is zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen. Ilyano heeft zo genoten van het zwembad en al het vermaak errond. We hebben weer kunnen profiteren van Ingrid haar kookkunsten, dit met de nodige drank. Zelf Ilyano & Kiany hebben genoten van jou kookkunsten, herinner je maar hoe Kiany zich uitdrukte als je met haar bordje aankwam ( HAAAAAAAA). En de woorden van Ilyano op onze terugweg spreken boekdelen, Ilyano wil nog eens een avond gaan eten bij jullie zoals Daan en ouders gedaan hebben, wij zouden dit ook wel willen, maar het is wel ver om even een avondje over en weer te gaan. Ik zou zo nog wel even kunnen doorgaan met al wat er goed was, maar laat ons dit houden voor de volgende maal.
Groetjes uit Westrode
Nikkie & Herman

Geschreven op: 16-08-2015 07:14:02

gerd van driessche:

Mooie locatie
Warm welkom
Kwaliteitsvolle kamers met alle comfort
En dagelijks mogelijkheid tot diner tot in de puntjes verzocht en met veel enthousiasme opgediend.
Een echte parel
Bedankt

Geschreven op: 10-08-2015 11:55:39